ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА

 

Предлагаме ви добри отстъпки при поръчка на големи количества! Пишете ни!

Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
  • Смазочно охлаждащи течности +
  • Спрей миещи машини +
  • Ултразвукови машини +
  • Филтриращи системи +
  • Филтърна хартия +
  • Абсорбиращи продукти +
  • Специални продукти +
  • Инструменти +
  • Индустриална грижа за кожата +
  • Антикорозионни продукти +
Вижте всички статии

Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

И през 2019 г. утвърденото дружество Джи Ойл Експерт ще вземе участие в ежегодното специализирано изложение MachTech & InnoTech Expo, представяйки своите продукти в зала 3, щанд D1, на Интер Експо Център - София. От компанията са избрали да покажат най-новата част от портфолиото си, която носи и най-сериозни ползи за специалистите в сектора. В четирите дни на изложението, от 15 до 18 април 2019 г., българската фирма, специализирана в областта на металообработващите продукти и решения, по традиция ще посреща гости, партньори и клиенти.

 

                        

„На нашия щанд посетителите ще имат възможността да се запознаят с продукти на утвърдени производители, чиято дейност е свързана с обработката на метали, както и с многобройните системни решения и услуги, които предлагаме“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 

Компанията е официален представител и дистрибутор на доказани в индустрията фирми и на изложението ще представи продукти на: MKR Metzger, Cleentek, Anmasi, Losma, Dosatronи др.

 

В епицентъра на представянето на Джи Ойл Експерт ще видим:

 

Филтрираща машина SF 500 на MKR, която е проектирана и създадена, така че да съчетава 4 функции. Тя изсмуква смазочно-охладителната течност изцяло, използва вакумно филтриране и пневматична система с високо налягане за почистване на машината и емулсионните контейнери, като освен това отстранява стружките и смила шламата.

 

Ултразвукова почистваща система Combi 125 е сред най-популярните продукти от тази категория, споделят от Джи Ойл Експерт. Тя се произвежда спрямо приложението за почистване, съответно като единична или многоетапна, и покрива широк спектър на употреба в различни индустрии.

 

                        

 

Спрей миеща машина Cleentek RT700, чието основно предимство е 100% гарантирана защита от блокиране на двигателя. Той е монтиран извън машината, така че да не е изложен на влиянието от течностите за миене на металите, а движението се предава чрез специална система посредством елементарен въртящ механизъм.

 

                

 

Въздушните филтри Losma от серията Darwin са предназначени за очистване на въздуха от маслена мъгла, аерозоли и пари в следствие на металообработката и по този начин осигуряват безопасни условия на труд.

 

Дозатор за течности Dosatron е специален продукт с високо качество и добри характеристики, спомагащ и улесняващ работния процес. Към всеки дозатор от фирмата любезно предоставят подарък оригинален портативен рефрактометър на датският производител Nimatic.

 

„Заповядайте на щанда ни, очакваме ви“, обърнаха се с покана от Джи Ойл Експерти към клиентите си от цялата страна.

 

Източник: инженер.bg

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари