ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА

 

Предлагаме ви добри отстъпки при поръчка на големи количества! Пишете ни!

Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език
 • Смазочно охлаждащи течности +
 • Спрей миещи машини +
 • Ултразвукови машини +
 • Филтриращи системи +
 • Филтърна хартия +
 • Абсорбиращи продукти +
 • Специални продукти +
 • Инструменти +
 • Индустриална грижа за кожата +
 • Антикорозионни продукти +
Вижте всички статии

Въздушните филтри на Losma осигуряват безопасни условия на труд и ефективен производствен процес

Въздушните филтри на Losma осигуряват безопасни условия на труд и ефективен производствен процес

Въздушни филтри Darwin

 

 

   Серията Darwin включва центробежни филтри, предназначени за очистване на въздуха от маслена мъгла, аерозоли и пари, получени в резултат на металообработка, използваща охлаждащи течности (емулсии или масла). Филтрите са подходящи за по-голямата част от металообработващите машини и инструменти, при чиято експлоатация се отделят твърд прах и метални стружки. Предлагат се 4 типоразмера с три различни взаимозаменяеми технологии. Производителността на филтрите е от 600 до 3000 m3/h, с възможност за повишаване на ефективността на филтриране до 99.97%.

 

 

Филтрите Darwin са в следните изпълнения:

 

 - Филтри с единична центрофуга – подходящи за всички процеси на обработка, използващи масла или емулсии за охлаждане;

 - Филтри с двойна центрофуга – специално разработени за всички процеси на обработка, използващи масла или емулсии. Те намират оптимално приложение при по-специфични експлоатационни условия, например при използване на охлаждаща течност под налягане, която генерира аерозолни изпарения;

 - Филтри с турбина – подходящи при машинна обработка на повърхнини (б.ред. процеси на заточване, шлифоване, хонинговане, полиране и други подобни финишни операции), за която са характерни отделянето на твърди прахови частици.

 

 

Въздушни филтри Icarus

 

 

   „Icarus е промишлен статичен филтър с ефективност до 99.95% за филтриране на въздух, съдържащ маслена мъгла, аерозоли, пари, дим и прах в резултат на машинна обработка с охлаждащи течности. Филтрите Icarus се предлагат в три типоразмера с дебит от 600 до 2000 m3/h, с ефективност на филтрирането до 99.97%“, коментираха от Джи Ойл Експерт.

 

 

Въздушни филтри Icarus Е

 

 

      Icarus Е е електростатичен филтър за пречистване на въздух от маслена мъгла, аерозоли, пари и дим, получени в резултат на машинна обработка с охлаждаща течност чисто масло. Предлага се в три типоразмера (S, M, L) с производителност от 600 до 1700 m3/h, с различна ефективност на филтриране до 99.97% (б.ред. с помощта на HEPA H13 филтър). Стандартното оборудване на системата включва електрически контролен блок за управление със знак за съответствие „CE“, поддържащ аларма за блокаж, аларма за захранването и микропроцесор за безопасност.

 

 

Въздушни филтри Galileo Plus

 

 

   Galileo Plus е патентован центробежен филтър за маслена мъгла и емулсии, използвани при обработка с металообработващи машини. Филтрите улавят също и твърди малки частици. Серията Galileo Plus включва 5 модела с производителност от 325 до 3500 m3/h.

 

 

Въздушни филтри Argos

 

 

   Новите филтри от серията Argos са предназначени за филтриране на въздуха от маслена мъгла, дим и пари, получени в резултат на механична обработка с охлаждащи течности масла или емулсии. Тези филтри са специално проектирани за промишления сектор и се характеризират с устойчивост, надеждност и лесно използване и обслужване. Предлагат се в 3 типоразмера с производителност от 3000 до 15 000 m3/h и ефективност на филтриране до 99.97%.

 

 

Въздушни филтри Pascal

 

 

   „Новата серия филтри Pascal е предназначена за очистване на въздуха от прах и дим, получени в резултат на различни процеси на обработка. Филтриращият модул е проектиран специално за промишлено приложение, като гарантира надеждна експлоатация, здравина и лесно използване и поддръжка“, поясниха от Джи Ойл Експерт. Серията включва 3 типоразмера с 6 модела, чиято производителност варира от 3000 до 9000 m3/h и ефективност на филтриране до 99.97%.

 

 

Въздушни филтри Pascal M

 

 

    Серията филтри Pascal M включва 2 типоразмера с производителност 1500 и 2500 m3/h и ефективност на филтриране до 99.97%. Тези филтри са специално разработени за мобилни приложения, като могат да бъдат инсталирани върху колелца за придвижване в различни зони, изискващи филтриране на въздуха.

 

ИЗТОЧНИК:  инженер.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари